Online Training | Reinigingsgel | SBT Cosmetics– SBT Cosmetics NL

De unieke werking van de Celldentical Reinigingsgel

Een verfrissende en koele gel voor een intensieve gezichtsreiniging. De gel voelt licht en prettig aan op de huid en is bedoeld voor iedereen die een schuimende reiniging met water fijn vindt. 

Anouk vertelt jou graag meer over de unieke werking van de Celldentical Reingingsgel. Bekijk de video:

Je huid goed reinigen is misschien wel de belangrijkste stap in je huidverzorgingsroutine. Wanneer de huid slecht gereinigd wordt, gaat deze er dof uitzien, kan deze vet worden met meer kans op pukkeltjes of ontstekingen. Door je huid tweemaal per dag te reinigen, zorg je niet alleen voor een schone en zuivere huid, maar worden ook de vervolgstappen uit je huidverzorgingsregime, extra goed opgenomen. Jij als huidexpert, weet daar alles van!

Graag willen we je een mooie actie aanbieden om de SBT Celldentical Reinigingsgel te promoten!

Bij aankoop van dit prachtige en unieke product, ontvangt jouw cliënt een prachtige SBT Gezichtsreinigingsborstel twv €9,95 cadeau.

Om van deze actie gebruik te maken, kun je de reinigingsgel bestellen op onze zakelijke webshop en krijg je er hetzelfde aantal SBT Gezichtsreinigingsborstels  gratis bijgeleverd. De standaard inkoopkorting is eveneens van toepassing.


Bij de bestelling van deze actie, ontvang je een mooie counter card om de aanbieding bij je cliënt te promoten en het product in de spotlight te zetten. Daarnaast ontvang je na het plaatsen van je bestelling in je mailbox een mooie afbeelding, waarmee je de promotie via jouw social media kanalen kunt aankondigen.

De promotie gaat in op dinsdag 16 februari en loopt t/m dinsdag 31 maart. De borstels worden geleverd zo lang de voorraad strekt.

Mocht je nog vragen hebben over deze promotie, laat het ons dan gerust weten.

Veel succes en goede verkopen toegewenst!

Waar ben je naar opzoek?

Jouw winkelwagen