Blog: Cell Life Serum– SBT Cosmetics NL

SKIN STORIES

bewerkt.png__PID:dec485da-28e3-4ef1-ba16-d5cd97ab532f

LANCERING: ONS NIEUWE CELL LIFE SERUM

Met trots lanceren we ons nieuwe Cell Life Serum. We zijn de afgelopen maanden druk bezig geweest met het verbeteren van de formule, samen met onze formuleerders. Na veel experimenteren met hoogwaardige ingrediënten zijn we tot een nieuwe formule gekomen. Bij het formuleren stonden kwaliteit en clean ingrediënten voorop. Daarnaast hadden we eindeloze brainstormsessies met ons creatieve team over hoe we ons verhaal het beste konden vertalen in onze ontwerpen en communicatie. We hebben een positief en helder ontwerp gecreëerd dat perfect weergeeft wie we zijn als merk.

De Nieuwe Formule

Ons welbekende hero product, het Cell Life Serum, heeft een metamorfose ondergaan, waardoor het nóg beter is geworden, maar toch zo vertrouwd. We hebben ons gericht op een clean en vegan formule. In ons nieuwe Cell Life Serum hebben we meer dan 55 huideigen ingrediënten zorgvuldig gecombineerd, met als hoofdingrediënt, Cell Complex+®. Defined Cell Culture Media® (Cell Complex+®), is een krachtig, gepatenteerd ingrediënt dat de huid direct verbetert. Verrijkt met vitaminen, sporenelementen, aminozuren, mineralen en antioxidanten, voedt het de huidcellen en brengt deze in balans. Het activeert de fibroblasten en stimuleert de productie van jeugdmoleculen, zoals collageen, elastine, hyaluronzuur en laminine. Het versterkt de huidbarrière en vermindert geleidelijk de gevoeligheid van de huid, waardoor de huidtolerantie toeneemt. Omdat we de opvallende doeltreffendheid van dit gepatenteerde ingrediënt erkennen, was het onze bedoeling om de effectiviteit ervan in de nieuwe formule te versterken - en we zijn verheugd te kunnen zeggen dat we daarin geslaagd zijn!

6..png__PID:3b88587f-6e27-43cf-9f84-653f062fe22d

PrimaHyal 50 tilt de kwaliteit naar een hoger niveau dankzij het gespecialiseerde hyaluronzuur dat diep in de huid doordringt voor intense hydratatie. We voegen dit samen met hoog moleculair gewicht hyaluronzuur van Crystalhyal om extra vocht op het huidoppervlak vast te houden. De samenwerking tussen deze twee zorgt voor een verbeterde vochtretentie voor je huid. Maar dat is nog niet alles.

We hebben daarnaast Phytocollagen toegevoegd, een plantaardig krachtig ingrediënt, waardoor het serum volledig veganistisch is. Phytocollagen verbetert de elasticiteit, vermindert rimpels en houdt de huid gehydrateerd. Het is een bron van jeugdigheid in elke druppel en beschermt tegen schadelijke invloeden van buitenaf voor een stralende gloed. Verbeter je huidverzorgingsroutine met Phytocollagen en ontketen het potentieel van je huid.

Probioticum Lactobacillus Ferment is ook aanwezig in de formule, met talloze voordelen voor de huid. Het zorgt voor een evenwichtig microbioom, bevordert de groei van nuttige bacteriën en fungeert als bevorderaar voor versnelde celvernieuwing. Het speelt een grote rol bij wondgenezing en werkt preventief tegen uitdroging, irritatie of puistjes. Als extra voordeel zorgt het voor verjonging van de huid, waardoor deze een opvallend frisse, gerevitaliseerde en jeudige uitstraling krijgt.

2..png__PID:ff396164-0c4f-4fbd-97d8-bd9a6073dff4

En er is nog meer - Natto Gum, bestaande uit Gamma max+ Oligo. Dit krachtige ingrediënt op het gebied van huidverzorging hydrateert de huid voor een langdurige glow, biedt bescherming tegen antioxidanten en ondersteunt de collageenproductie voor meer stevigheid. Met extra ontstekingsremmende voordelen bevordert het een gladde, stralende huid, terwijl het de wondgenezing stimuleert. Niet te vergeten, het behoudt de HA-niveaus en versterkt de Natural Moisturizing Factor (NMF) voor een verbeterde huidelasticiteit. Samen vormen deze ingrediënten een symfonie die een allesomvattende huidverzorging biedt voor een gerevitaliseerde en veerkrachtige teint.

We hebben daarnaast geluisterd naar de feedback van consumenten en het activeringsproces van het serum vereenvoudigd door een voorgemengde formule te gebruiken. Hierdoor is de formule direct klaar voor gebruik en hoef je niet langer te wachten. De versheid van het serum is er nog steeds, maar de stabiliteit is verbeterd, zodat we 100% kwaliteit kunnen blijven garanderen. De inhoud van het nieuwe Cell Life Serum is verdubbeld naar 30 ml, zodat je nóg langer van dit geoptimaliseerde serum kunt genieten.

Ons Positieve Design

3..png__PID:10f31e3f-801b-4a47-b6aa-8030c4f11f19

Na uitgebreid marktonderzoek heeft ons creatieve team een nieuw ontwerp ontwikkeld om onze brandstory te vertalen. We hebben bewust gekozen voor een onderscheidend element in ons ontwerp, namelijk de druppel. Deze druppel wordt gevormd door verschillende lijnen die, naarmate ze omhoog gaan, geleidelijk losser worden. Dit symboliseert positiviteit, wat perfect past bij ons doel: "Unleash your skin’s potential". Voor ons symboliseert de druppel het ontketenen van de kracht van de huid. De druppel is al enige tijd een belangrijk merksymbool voor ons. Het belicht de essentie dat slechts een paar druppels van het Cell Life Serum je huid écht kan versterken. Bovendien hebben we bewust gekozen voor een levendige kleur en duidelijke lettertypes om positiviteit en toegankelijkheid uit te stralen. We hebben geïnvesteerd in hoogwaardige en duurzame materialen voor de verpakking. Het juiste huidverzorgingsmerk kiezen is moeilijk – we get it. Daarom hebben we onze verpakking duidelijk, overzichtelijk en duurzamer gemaakt. Je kunt nu direct zien wat het serum doet en beoordelen of het passend is voor jouw huidprobleem. We hebben de belangrijkste ingrediënten vermeld en details over de textuur gedeeld. Ons doel is om je keuze makkelijker te maken door alle informatie die je nodig hebt te verstrekken.

1..png__PID:12d4268b-7c7c-45b2-a226-2a6da0670a9b

Om de unboxing experience naar een nieuw hoger niveau te tillen, hebben we met zorg een unieke verpakking gecreëerd. Naast het gebruik van hoogwaardige materialen hebben we ook premium functionaliteiten geïntegreerd. Een opmerkelijk detail is de inkeping aan de onderkant van de fles, zodat elke druppel van het product benut wordt en er niets verloren gaat. Maar dat is nog niet alles: we zijn nog een stap verder gegaan door het product te presenteren in een luxe doos. Deze doos is gemaakt van hoogwaardig materiaal en heeft een uitschuifbare lade om het product veilig te bewaren. Dit draagt niet alleen bij aan de unieke ervaring tijdens het uitpakken, maar voegt tevens een vleugje luxe toe. Bij het ontwerpen van onze verpakking ging het allemaal om verwennerij - jezelf iets speciaals geven. Wij geloven dat we precies dat hebben bereikt met onze unieke en uitzonderlijke verpakking, waardoor het een echt cadeau wordt voor jezelf en je geliefden.

Onze Nieuwe Producten

1x.png__PID:9027b0bf-56ee-4c93-82ef-c0d06956ecfb

Cell Life Serum 30 ML

Ons Cell Life Serum 30 ml wordt elegant gepresenteerd in een luxe herbruikbare schuifdoos - een perfecte traktatie voor jezelf of een cadeau voor een speciaal iemand!

Shop nu
2x.png__PID:002c1842-7498-49e8-8381-1fa6d75f113e

Mini Cell Life Serum 8 ml

Ons Mini Cell Life Serum 8 ml is het perfecte formaat om de effectiviteit op je huid te beoordelen en is ook een handig formaat voor op reis.

Shop nu
3x.png__PID:f2fe8b1d-db51-4738-bb61-88944987d2eb

Pro-youthing Duo Set

Ervaar de ultieme verwennerij met onze unieke geschenkset: het Pro-youthing Duo. Deze set bevat het Mini Cell Life Serum 8 ml en een uplifting Gua Sha. Een snelle beweging met de Gua Sha verbetert de doorbloeding, vermindert wallen en laat je huid stralen. De Gua Sha is gemaakt van roestvrij staal en voorkomt bacteriegroei, waardoor je verzekerd bent van een effectief en hygiënisch huidverzorgingsritueel.

Shop nu

Waar ben je naar opzoek?

Jouw winkelwagen