Verzending & Retouren

Vanuit Nederland, België en Duitsland

Voor leveringen in Nederland, België en Duitsland bezorgt onze bezorgpartner PostNL de bestelling op het door u opgegeven afleveradres. Hiervoor zijn de voorwaarden van PostNL van toepassing. 

Vanaf een aankoopbedrag van 75,- wordt de bestelling binnen Nederland, België en Duitsland door onze bezorgdienst gratis thuisbezorgd. Als het aankoopbedrag lager is dan 75,- bedragen de verzendkosten €4,95.

Levertijd
Op werkdagen voor 14:00u besteld, morgen in huis.
Bestellingen in het weekend worden direct maandag verzonden en zijn dinsdag in huis.

Geselecteerde landen binnen Europa
We leveren in Groot-Brittannië (incl. Noord-Ierland, excl. Andorra en overzeese gebieden), Luxemburg, Italië, Oostenrijk, Frankrijk, Spanje (incl. Balearen, excl. Canarische Eilanden), Zweden, Portugal en Spanje.

Vanaf een aankoopbedrag van €150,- wordt de bestelling binnen bovengenoemde landen door onze bezorgdienst gratis thuisbezorgd. Als het aankoopbedrag lager is dan €150,- bedragen de verzendkosten €12,-.

Overige landen binnen Europa
We leveren in Bulgarije, Denemarken, Estland, Finland, Griekenland, Hongarije, Ierland, Letland, Litouwen, Polen, Roemenië, Slovenië, Slowakije en Tsjechië.

Voor bovengenoemde landen bedragen de verzendkosten €17,50.

Retourzendingen

Je hebt de mogelijkheid om de bestelling binnen 14 dagen te retourneren. De retourtermijn bedraagt 14 werkdagen vanaf de dag waarop je de goederen in ontvangst hebt genomen. De kosten van retourzendingen zijn voor eigen rekening.

Je dient de bestelde producten en eventueel ontvangen samples en cadeaus in goede en ongebruikte staat en in de originele verpakking te retourneren. Bij elke retourzending vragen wij om een digitaal retourformulier in te vullen. 

Voor retourzendingen kan gebruik gemaakt worden van het volgende retouradres:

SBT Cosmetics - BAP MEDICAL
Laan van Westenenk 64
7336 AZ Apeldoorn
Nederland

Waar ben je naar opzoek?

Jouw winkelwagen