FAQ | Veelgestelde vragen | SBT Cosmetics– SBT Cosmetics NL
Geniet van 25% korting op alle lichaamsverzorging! Gebruik code: BODY25

Veelgestelde vragen

Over SBT Cosmetics

Waarom SBT cosmetics?

Wij weten dat onze eigen huid zelf de potentie heeft gezond en mooi te blijven, ons hele leven lang. Als echte pioniers en wetenschappers op het gebied van huidregeneratie is het ons doel de huid te regenereren en zelf aan te zetten tot het aanmaken van deze jeugdmoleculen. In plaats van anti-aging geloven we in pro-youthing. In ons laboratorium onderzoeken we continu naar manieren om het jeugdige potentieel van de huid te reactiveren. We hebben een manier gevonden om de eigen huidcellen te regenereren, met celidentieke ingrediënten die wetenschappelijk bewezen resultaten opleveren. Op basis van ons unieke CellLife Serum® bieden we huidverzorgingsoplossingen die zorgen voor een biologisch gezondere en jonger uitziende huid.

Wat is het Celllife Serum®?

Het CellLife Serum® activeert de eigen huidcellen tot het aanmaken van de jeugdmoleculen zoals collageen, elastine en hyaluronzuur. CellLife Serum® is identiek aan het cytoplasma van onze huid en garandeert een 24-uurs toevoer van de essentiële componenten die precies voldoen aan de behoeften van onze huidcellen. Klinische studies tonen aan dat cellen bij dagelijks gebruik efficiënter omgaan met eventuele verdere schoonheidsbehandelingen. Het is bewezen dat het CellLife Serum® de huidbarrière dag na dag versterkt en de gevoeligheid geleidelijk vermindert. De vitro studies (72 uur onderzoek) tonen aan dat het CellLife Serum® optimale celoverleving bevordert. Fibroblasten en keratinocyten overleven in het serum, terwijl ze in water binnen 3 minuten voor 100% worden vernietigd.

Hoe activeer ik het CellLife Serum®?

Het CellLife Serum® dient eenmalig voor het eerste gebruik geactiveert te worden. Bekijk onderstaande tutorial:

Wat is CellVector® technology?

CellVector®Technology werkt als een "voertuig" en transporteert de actieve ingrediënten rechtstreeks naar de cellen, waar collageen, elastine en hyaluronzuur worden geproduceerd. De biologie van huidcellen wordt gereactiveerd. Actieve stoffen die zijn voorzien van CellVector® zijn tien keer efficiënter dan in een conventionele formule.

Hoe snel na gebruik van SBT cosmetics zie ik verschil in mijn huid?

Direct na het eerste gebruik kun je resultaten verwachten. Het CellLife Serum® is celidentiek en bootst het cytoplasma van de huid na. Verwacht geen vervelende bijwerkingen. De producten van SBT Cosmetics zijn geschikt voor alle huidcondities, ook voor de meest gevoelige huid. Het kan zijn dat de huid wat tijd nodig heeft om de SBT Cosmetics producten op te nemen. De fibroblasten, die verantwoordelijk zijn voor de productie van onze jeugdmoleculen, worden onmiddellijk gereactiveerd en de beschermende barrière van de huid wordt hersteld. Wat resulteert in een huid die glad, gezond en stralend is.

Wat zijn de voordelen van het gebruik van de producten van SBT cosmetics op lange termijn?

CellLife Serum® stimuleert en reactiveert direct de cellen die verantwoordelijk zijn voor de aanmaak van collageen, elastine en hyaluronzuur. Bij langdurig gebruik worden de huidcellen vernieuwd en verjongd. De elasticiteit en hydratatie van de huid worden hersteld. De huid wordt zo gezond mogelijk en komt in de best mogelijke conditie: gezond, stralend en vol leven.

Gebruikt SBT Cosmetics parabenen of siliconen?

Al onze producten zijn geformuleerd zonder het gebruik van parabenen en siliconen.

Is het normaal om een lichte tinteling te voelen bij gebruik van het CellLife Serum®?

Wanneer het CellLife Serum® voor het eerst gebruikt wordt, of als de huid erg droog is of extra voeding nodig heeft, kun je een stimulerend gevoel ervaren. Het serum past zich volledig aan, aan de eigen huidcellen en de huid raakt gewend aan de regeneratie. Dit is geen onprettig gevoel, maar het is het gevoel dat er iets in de huid gebeurt. Je kunt het gevoel hebben dat je huid het serum niet volledig opneemt, maar na een paar dagen wennen neemt de huid direct het serum op.

Hoe exfolieert de Poederpeeling als ik geen exfoliërende korrels voel?

Het papaïne-enzymgehalte in de Poederpeeling heeft het vermogen om keratine op te lossen en als resultaat de huid te exfoliëren. Mix het poeder met een beetje water in de palm van je handen, maak het tot een zachte crèmige emulsie. Dit resulteert in een mild peeling-effect. Bovendien bevat het AHA's om de huid te hydrateren, dode huidcellen te verwijderen en de structuur van de huid te verbeteren om gladder en zachter te worden.

Verzending, betaling en retourneren

Naar welke landen verzenden jullie? Wat zijn de verzendkosten?

Bekijk onze verzenden en retouren pagina voor alle informatie over de verzending en het retourneren: https://www.sbtcosmetics.nl/pages/verzending-retouren

Hoe moet ik mijn bestelling retourneren?

Je dient de bestelde producten en eventueel ontvangen samples en cadeaus in goede en ongebruikte staat en in de originele verpakking te retourneren. Bij elke retourzending vragen wij om e-mail te sturen naar info@sbt-lab.com met je contactgegevens, welke producten retour gaan, de reden en je ordernummer. Zo kunnen wij vooraf de retour voor je registeren. Voor retourzendingen kan gebruik gemaakt worden van het volgende retouradres:

SBT Cosmetics - BAP MEDICAL
Laan van Westenenk 64
7336 AZ Apeldoorn
Nederland

Je ontvang het bedrag van de retourzending binnen 14 dagen terug op uw rekening.

Welke betalingsmethodes accepteren jullie?

In de webshop accepteren wij de volgende betaalmethodes: IDEAL, Credit Card, Visa Card, Bancontact en Belfius Direct Net.

Account

Wat zijn de voordelen van een account?

Door een account aan te maken op sbtcosmetics.nl kun je al jouw aankopen, facturering en het volgen van bestellingen bijhouden. Je kunt ook meerdere verzendadressen opslaan om het afrekenproces te versnellen.

Ik heb problemen met inloggen op mijn account, hoe herstel ik mijn wachtwoord?

Ga naar de inlogpagina in de rechterbovenhoek en klik vervolgens op "wachtwoord vergeten". Vul je e-mailadres in en je ontvangt een e-mail met een link om jouw wachtwoord opnieuw in te stellen.

Ziet iemand anders de informatie die ik aan SBT Cosmetics geef?

Wij respecteren je privacy. De door jouw verstrekte informatie wordt niet aan derden verstrekt. Voor meer informatie raadpleeg ons privacybeleid.

Nieuwsbrief

Ik wil graag op de hoogte gehouden worden van nieuws over sbt cosmetics!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en word lid van het SBT Cosmetics Pro-youthing Team. Wees als eerste op de hoogte van onze nieuwste producten. Ontvang speciale aanbiedingen en tips over hoe jij je huid het beste kan verzorgen.

Contact

is jouw vraag niet beantwoord?

Neem contact met ons op via info@sbt-lab.com Wij helpen jouw graag en proberen binnen 1/2 werkdagen te antwoorden.

Ik wil graag persoonlijk huidadvies!

Wil je professioneel en persoonlijk huidadvies van een van onze huidexperts? Wij helpen je graag met al je vragen over je huid. Onze huidexperts kunnen je helpen met het adviseren van een persoonlijk en effectief SBT Cosmetics stappenplan. Jouw basis voor een zo gezond en mooi mogelijke huid. Bezoek een van onze SBT Huidexperts of neem contact met ons op via info@sbt-lab.com en wij beantwoorden graag al je vragen zo snel mogelijk.

Waar ben je naar opzoek?

Jouw winkelwagen