Verkooppunten | SBT Cosmetics– SBT Cosmetics NL
Gratis nieuw Cell Life Serum sample bij iedere bestelling

Vind een huidexpert

SBT Cosmetics is professionele huidverzorging ondersteund door wetenschap. Wij werken samen met verschillende huidexperts, zoals dermatologen, huidtherapeuten en schoonheidsspecialisten. Onze producten worden gebruikt door specialisten in verschillende klinieken en salons door heel Nederland. Jouw huid is in professionele handen bij een van onze professionals.

Vind een huidexpert bij jou in de buurt en maak een afspraak!

Store Locator is loading from Storemapper store locator software...

Waarom huidexperts kiezen voor SBT Cosmetics

Met het unieke CellLife Serum van SBT Cosmetics wist Prof. Dr. Steinkraus op een zeer uitgebalanceerde wijze het cytoplasma van de eigen huidcellen na te bootsen. Door de synergie van de 55 ingrediënten van het Cell Culture Phase worden de fibroblasten op zeer milde en toch effectieve wijze weer opnieuw geactiveerd en neemt de productie van collageen, elastine en hyaluronzuur weer toe. Het resultaat is verbetering van de banden tussen de cellen, waardoor de huid weer stevig en elastisch wordt, sneller kan herstellen en deze er gezond, vitaal en ook egaal uit komt te zien. Dit maakt dat de producten van SBT, zonder toevoeging van agressieve ingrediënten, onderscheidend en innoverend zijn in hun soort als we deze beoordelen op echte resultaten in de vorm van huidverbetering.

Dr. Koos Veel, M.D.

SBT Cosmetics is al tientallen jaren toegewijd aan het verjongen van de huid. Huidwetenschappers die streven naar pro-youthing in plaats van anti-aging. Het resultaat: een natuurlijk vitale, gezonde en sterke huid van binnenuit

Henriëtte Vievermans, huidtherepeute/eigenaresse Vievermans Huidkliniek

Huidverzorging doe ik met SBT Cosmetics. Het is een merk dat op een hele milde manier de huid effectief kan verbeteren. De huid raakt niet geïrriteerd en de producten zijn geschikt voor alle huidtypes. De resultaten van mijn behandelingen worden nog beter met deze mooie verzorgingsproducten.

Dr. Leanne Wong, Cosmetisch Arts

Huidverbetering op het hoogte niveau voor het mooiste resultaat.

Saskia, eigenaresse Mooi Skin & Make-up

Ik vind dat jullie ontzettend fijn samenwerken, denken heel erg mee, niks is te veel gevraagd en alles wordt gelijk verwerkt. Over de producten ben ik ook erg tevreden. Ik hoor vaak terug van cliënten dat het product prettig aanvoelt, goed uitsmeert en goed intrekt. Het geeft de huid echt een boost.

Daphne Prins, huidtherapeute/eigenaresse DermaPrins

Ik ben heel blij met het meedenken en meebewegen van SBT met mij als ondernemer. Het is een partnerschap met veel begeleiding waarbij we samen naar een groei toewerken. Ik ben gestart met SBT vanuit persoonlijk enthousiasme en goede resultaten voor mijn eigen huid en zie de huidverbetering ook terug bij mijn cliënten.

Mandy Keesmekers, eigenaresse Beauty Architect

Waar ben je naar opzoek?

Jouw winkelwagen