Over SBT | SBT Cosmetics– SBT Cosmetics NL
Pas je routine aan voor de herfst! 20% korting op alles | kortingscode: HERFST20
Voor 14:00u besteld, morgen in huis
Voor een biologisch jonge en gezonde huid

Over SBT Cosmetics

Kies jij voor vertragen van het verouderen van je huid? Of ga jij de uitdaging aan om je huid aan het werk te zetten tot verjongen? Activeer jouw eigen huidcellen en ga voor 100% celvernieuwing. Hoe!? De kracht zit al in jouw huid. SBT Cosmetics voegt daar een huid identieke oplossing aan toe: Het CellLife Serum®. Zet je huid aan het werk en reactiveer vanuit de cel. Hallo, nieuwe, stralende huid!

CellLife Serum SBT Cosmetics

SBT Cosmetics: wetenschap, dermatologie en skincare in één

SBT Cosmetics is ontwikkeld door huidwetenschappers in Hamburg. SBT staat voor Sensitive Biology Therapy en is geschikt voor alle huidcondities. Zelfs voor de meest gevoelige huid. Alle producten van SBT bevatten hoge concentraties werkzame stoffen. 

Gezonde huid, van binnenuit

Een frisse, gezonde en vitale uitstraling vind jij belangrijk. Goede verzorging is de basis van een stralende, jeugdige huid. Wist jij dat jouw huid zelf de potentie heeft om gezond en mooi te blijven? Omgevingsfactoren en leeftijd zorgen ervoor dat je huid minder actief aan het werk is, waardoor je huid uit balans raakt en zichtbaar verouder. Stop de tijd! Jouw huid heeft een boost nodig.

Reactiveer vanuit de cel

Ben jij klaar voor een reset van jouw huid? Wetenschap is de basis van de skincare-producten van SBT Cosmetics. Als pioniers in regeneratieve skincare, wijden wetenschappers bij SBT Cosmetics al ruim tien jaar zich vol passie aan het verjongen en verbeteren van ieder huidtype.

Het resultaat is baanbrekend. In ons laboratorium ontwikkelden we het unieke Cell Culture Phase: het gepatenteerde CellLife Serum®. Dé oplossing die de biologische structuur van het huideigen celplasma volledig nabootst en zo de eigen huidcellen aan het werk zet om jeugdmoleculen opnieuw aan te maken. Niet water, maar het CellLife Serum is de basis van alle skincare producten van SBT Cosmetics.

SBT Cosmetics | CellLife Serum

Kalmeren, helen en herstellen

SBT Cosmetics | CellLife Serum
SBT Cosmetics | Huidexperts

Welke collectie is geschikt voor jou?

Shop nu

Waar ben je naar opzoek?

Jouw winkelwagen